logo
RNTV Live

Un alt cutremur a avut loc în această seară în Arad cu magnitudinea de 4,1!

arad-1-m
Constantin Corina

Un nou cutremur cu magnitudinea 4.1 a avut loc în această seară în judeţul Arad(adâncime de 8,7 kilometri), potrivit Institutului pentru Fizica Pământului.

„În ziua de 23.05.2023, 19:15:30 (ora României), s-a produs în Crişana, Arad, un cutremur mediu cu magnitudinea ML 4.1, la adâncimea de 8.7 kilometri”, a anunţat INFP.

„Până la acest moment, nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 şi nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime. Echipaje operative au fost trimise în teren pentru efectuarea misiunilor de recunoaştere in municipiul şi judeţul Arad”, a transmis ISU Arad.

Cutremurul s-a produs la 23 de kilometri SE de Arad, 47 de kilometri NE de Timişoara, 75 de kilometri SE de Bekescsaba, 90 de kilometri N de Reşiţa. La rândul lor, reprezentanţii ISU Timiş au precizat că la Dispeceratul instituţiei nu s-au înregistrat apeluri care să solicite sprijin post-seism.

Luni seara, de asemenea, s-a mai produs un seism cu magnitudine 4,9 şi unul cu magnitudine 4,3.

Sursa: digi24.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor