logo
RNTV Live

Un adolescent a fost răpit de lângă tatăl lui. Dat în consemn la frontieră

sursă foto Politia Romana
Mihai Constantinescu

Răpit de lângă tată

Un adolescent a fost răpit de lângă tatăl lui. Dat în consemn la frontieră

Adolescentul răpit de lângă tatăl său se numeşte Ţibuliac Mădălin Giuliano şi are 15 ani. Acesta a fost răpit chiar de lângă tatăl său de două persoane necunoscute.

Nenorocirea s-a petrecut în Vaslui. Cei doi se aflau în autoturism la un semafor când un bărbat necunoscut l-a lovit pe tatăl minorului, iar un alt bărbat a tras copilul din mașină, după care au fugit, într-o direcție necunoscută.

Polițiștii au demarat imediat căutările, minorul fiind dat în urmărire și în consemn la frontieră.

Din primele verificări a rezultat faptul că este posibil să se afle în compania mamei sale, cetăţean român, cu domiciliul în străinătate, anunţă Poliţia Română.

Adolescentul are 1,65 m. înălțime, greutate aproximativă – 60 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui. 

La momentul dispariției, era îmbrăcat cu pantaloni scurţi, de culoare deschisă, tricou de culoare deschisă, patofi sport de culoare albă.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Persoanele care pot oferi informații, care să conducă la depistarea băiatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112, să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/imaginea-care-zdrobeste-inimi-nici-unui-caine-nu-ar-trebui-sa-i-se-faca-asa-ceva/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor