logo
RNTV Live

Un actor al Teatrului Toma Caragiu nu a fost difuzat la X Factor Află motivul

Un actor al teatrului Toma Caragiu nu a fost difuzat la X Factor Află motivul/ sursă foto Facebook Toma Zaharia
Mihai Constantinescu

Exclus de la X Factor

 Un actor al Teatrului Toma Caragiu nu a fost difuzat la X Factor . Este vorba despre Romeo Zaharia, actor la Teatrul “Toma Caragiu”din  Ploieşti. După ce în urmă cu câteva luni a reuşit săimprwesioneze juriul cu talentul său, a fost exclus din concurs.

În urmă cu câteva luni a reuşit să uimească întreg juriul cu talentul său. A obţinut din partea lor  patru de “DA” şi a fost trimis în etapa următoare. Cu toate acestea a fost exclus din concurs.

Profund dezamăgit, acesta şi-a exprimat regretul prin intermediul unui mesaj pe Facebook

 “Am stat si m-am gândit zilele astea dacã sã postez sau nu aceastã repetitie de la X Factor 2017. Probabil trebuia sã trec si prin asta! Învãtãm din toate sau depinde de cât putem sã asimilãm! Dupã ce am luat cei patru de “DA” si m-au sunat cã voi fi difuzat si apoi votat, eventual, voi ajunge în galele live. Îmi pare rãu cã nu am convorbirea înregistratã cu cei din staff-ul X Factor. Nu zic cã cei care sunt acum în concurs nu sunt buni sau foarte buni, dar tind sã cred cã la noi în tarã a devenit un fel de iUmor muzical! Cine se scãlãmbãie mult, face rating! Sunt om si am toate stãrile fireşti: frustrare, umilintã oarecum, neputintã, indignare etc. Sau au considerat cã sunt deja profesionist si nu mai vor sã promoveze decât altceva?! Oi fi bãtrân la 40 de ani?!”.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul repubikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor