logo
RNTV Live

Umilința a peste 10.000 de elevi și studenți care stăteau la cozi, lunar, pentru abonamentele gratuite, a luat sfarștit/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Umilința a peste 10.000 de elevi și studenți care stăteau la cozi, lunar, pentru abonamentele gratuite, a luat sfarștit

Elevii prahoveni vor putea să-și procure legitimațiile de călători gratuite pe mijloacele de transport în comun din Ploiești începând cu data de 15 august. Potrivit TCE pentru început, abonamentele vor fi emise săptămânal, urmând ca de la 1 septembrie elevii să beneficieze de legitimații gratuite pe o perioadă de un an.

Umilința a peste 10.000 de elevi și studenți care erau nevoiți să stea la cozi, lunar, pentru abonamentele gratuite oferite de SC Transport Călători Express SA a luat sfârșit.

Potrivit directorului societății de transport în comun, elevii vor putea să-și procure legitimațiile de călători gratuite pe mijloacele de transport în comun din Ploiești începând cu data de 15 august.  Pentru început, abonamentele vor fi emise săptămânal, urmând ca de la 1 septembrie TCE să emită legitimații gratuite cu  valabilitatea de un an.

În plus se încearcă găsirea unei variante prin care abonamentele să poată fi oferite elevilor prin intermediul unităților de învățământ. Tot ce ar trebui să facă acești ar fi doar să anunțe că doresc legitimații de călătorie și să se treacă într-un tabel.

Deocamdată legitimațiile gratuite pot fi ridicate  de la sediul TCE Ploiești situat pe strada Găgeni nr.88.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor