UMF Craiova: congres cu aproape 1000 de studenți

UMF-Craiova-1200x545_c
Andrei-Vlăduț Gușter

Între 9 și 12 noiembrie, Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova a găzduit „Craiova International Medical Students Congress” (CIMSC), un eveniment de amploare internațională dedicat studenților la medicină și celor mai actuale subiecte din domeniul educației medicale.

Ediția a 25-a a CIMSC a adunat peste 700 de participanți, fie prezenți fizic, fie online, oferind o serie de patru zile pline de ateliere interactive care acoperă o gamă diversă de specializări medicale, cum ar fi Ortopedia, Chirurgia Toracică, Cardiologia, Psihiatria și Nutriția.

Conferințele au fost conduse și prezidate de medici cu experiență atât din România, cât și din țări precum SUA, Belgia, Slovenia, Egipt, Oman și altele. Acest eveniment este o oportunitate deosebită pentru studenții la medicină de a învăța și de a interacționa cu profesioniști de prestigiu din întreaga lume, oferindu-le posibilitatea de a explora și de a înțelege perspective diverse în domeniul medical.

Sursă: 360medical.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor