logo
RNTV Live

Umanitatea suporterilor Petrolului!

catinca
Cristian Anghelescu

În urmă cu nici jumătate de an, la meciul pe care echipa de old-boys a Petrolului l-a disputat împotriva selecționatei Văii Prahovei – acțiune dedicată aniversării a 50 de ani de la victoria obţinută de către Petrolul în faţa englezilor de la  FC Liverpool – printre protagoniștii seniori era anunțat și Marcel Catinca, fostul atacant al galben-albaștrilor din anii ’80.

Atunci, în urma unor investigații medicale făcute chiar în acele zile, Catinca, actualul antrenor de la CSM Ploiești (foto, în bluză roșie), nu a semnat condica de prezență dar promitea să ajungă la întâlnirea cu suporterii imediat ce sănătatea îi va permite.

Din păcate, starea acestuia s-a deteriorat iar la începutul lunii viitoare este programat pentru o operație la ficat, intervenție nu neapărat extrem de dificilă cât prea costisitoare pentru familia sa.

De aceea, într-un superb gest de umanitate de care “lupii galbeni” ai peluzelor au fost și sunt capabili, toți cei care vor să-l ajute pe Marcel și înțeleg să participe la achitarea sumei de 7000 de lei necesară intervenției chirurgicale sunt așteptați sâmbătă, înaintea jocului cu CS Păulești, la Pomul Verde, locul obișnuit de întâlnire al fanilor înainte de meciurile de pe “Ilie Oană”. Așadar, sâmbătă, de la ora 13:00 – cu două ore înaintea debutului returului – suntem așteptați să contribuim, cu orice sumă, pentru ajutorarea fostului fotbalist al Petrolului. Și astfel să poată fi (re)demonstrată puterea haitei!

Acțiunea va fi sprijinită de oficialii Petrolului, președintele Cristi Vlad declarând că va dona o sumă de bani din partea clubului pentru familia mult încercată, dar și de conducerea CSM Ploiești, directorul Cezar Stoichiciu anunțând că entitatea va participa cu suma de 2000 lei.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor