logo
RNTV Live

Ultimul turneu pentru Serena Williams!

Serena-Williams-082922-getty-ftr-2
Marin Ana

Ultimul turneu pentru Serena Williams! Cea mai marejucătoare de tenis din istorie s-a retras la US Open, turneul său de suflet, care se desfășoară în SUA.

La retragerea unei astfel de campioane, reacția publicului este pe măsură. Arena Arthur Ashe, acolo unde Serena a disputat primul tur de la US Open, are o capacitate de 23.000 de locuri și este cea mai mare arenă de tenis din lume, dar la partida Serenei Williams au asistat aproape 30.000 de spectatori.

Biletele pentru meciurile Serenei Williams s-au epuizat în timp record, iar pe piața neagră acestea au ajuns să coste mii de dolari. Chiar și așa, fanii sportivei au achiziționat bilete la orice preț dorin să o vadă evoluând pentru ultima dată în carieră.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Așa arată retragerea unei mari campioane: Serena Williams a oprit planeta în loc/ Video – Stiri pe surse – Cele mai noi stiri

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor