logo
RNTV Live

Ultimele spectacole în aer liber ale Teatrului Toma Caragiu înainte de începerea şcolii

teatru_toma (Large)
Mihai Constantinescu

Sâmbătăt şi duminică, de la ora 19.00, publicul interesat este invitat să urmărească piesa “Crima la Howard Johnson”. Este o comedie în regia lui Radu Gabriel, după un text scris Ron Clark şi Sam Bobrick. Un spectacol care prezintă povestea unui triunghi conjugal, în care fiecare personaj ajunge să fie, pe rând, victima şi „nelegiuit”. Arlene si Paul Miller sunt căsătoriţi, însă soţia simte că relaţia lor este anostă, motiv pentru care îl cucereste pe Mitchell, dentistul familiei, şi devin amanti. Din dorinţa de a avea libertate deplina, plănuiesc să îl elimine pe Paul, însă acesta este doar începutul unui şir amuzant de răsturnări de  situatie, care va va binedispune, dar vă va oferi şi câteva motive să reflectaţi la diverse aspecte ale vieţii. 

Incursiunea din această duminică, de la ora 10.30, î lumea poveştilor nemuritoare îi va determina pe cei mici să pornească din nou la drum, de aceasta data avându-l drept ghid pe „Sinbad Marinarul”, cel care, după întânirea cu un bătrân misterios, începe marea aventură a vieţii, care îl va conduce, prin locuri magice, către fericirea mult râvnită.

Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

Reprezentaţiile vor fi susţinute în curtea Teatrului de Animatie Imaginario, situat pe Bd.Independentei, nr.14.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor