logo
RNTV Live

Ultima săptămână a fazei preliminare

tricolorul-lmv-chema-faza-650×256
Cristian Anghelescu

Tricolorul LMV Ploieşti a ajuns în faţa ultimei săptămâni din prima fază a Diviziei A1 la volei masculin, fiind programate trei etape, începând de mâine și până sâmbăta viitoare.

Pentru echipa antrenată de Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu două dintre cele trei partide programate se vor disputa pe teren propriu, unde nu a mai evoluat de la victoria în tiebreak cu Steaua, din 11 februarie.

Singurele necunoscute înainte de finalul fazei I a campionatului, din perspectiva echipei din Ploieşti, sunt reprezentate de poziţiile de pe care se va pleca în faza a II-a – grupa I valorică, unde echipa antrenată de Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu şi-a asigurat deja prezenţa.

De altfel, se cunosc toate cele şase echipe calificate în grupa I valorică, fiind, în ordinea clasamentului actual, Steaua Bucureşti, Volei Municipal Zalău, SCM U Craiova, Arcada Galaţi (despărţite doar de două puncte), Tricolorul LMV Ploieşti (la opt puncte de prima clasată), CSM Bucureşti (la trei puncte în urma ploieştenilor).

Tricolorul LMV va încerca să încheie prima parte a campionatului cu maximum de puncte şi să aibă astfel şansa să se apropie de primele patru clasate, dacă nu chiar să devanseze pe unele dintre ele. Mai ales că vor conta şi rezultatele din ultimele partide, deoarece în faza a II-a – care constă într-un mini-campionat între cele şase echipe, cu tur şi retur (fiind la fel şi în grupa a II-a valorică, între ultimele şase clasate) – se va începe cu punctele deja acumulate în faza I.

Programul Tricolorului LMV Ploieşti în ultima săptămână a fazei preliminare este următorul:

CS Unirea Dej (4 martie, ora 18:00, acasă – în tur, 3:1), Universitatea Cluj (8 martie, deplasare – în tur, 3:0), CSM Bucureşti (11 martie, acasă – în tur, 2:3).

În privinţa celorlalte echipe calificate în faza a II-a – grupa I valorică, programul din finalul primei părţi a campionatului este următorul:

Steaua Bucureşti: Universitatea Cluj (acasă), CSM Bucureşti (deplasare), Volei Club Caransebeş (acasă).

Volei Municipal Zalău: CSM Bucureşti (acasă), Volei Club Caransebeş (deplasare), VCM LPS Piatra Neamţ (deplasare).

SCM U Craiova: Arcada Galaţi (acasă), Ştiinţa Bacău (deplasare), Unirea Dej (acasă).

Arcada Galaţi: SCM U Craiova (deplasare), Unirea Dej (deplasare), Universitatea Cluj (deplasare).

CSM Bucureşti: Volei Municipal Zalău (deplasare), Steaua Bucureşti (acasă), Tricolorul LMV Ploieşti (deplasare).

sursa: tricolorullmvploiesti

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor