Ultima săptămână a anului va aduce temperaturi ușor mai ridicate față de cele normale

surprize Ce surprize rezervă vremea. Este timpul plimbărilor
Tudor Teodora

Conform estimărilor meteorologice pentru ultima săptămână a anului, se preconizează că temperaturile vor înregistra ușoare creșteri față de media obișnuită pentru această perioadă. De asemenea, cantitățile de precipitații vor fi ușor peste medie în primele săptămâni ale lunii decembrie.

În săptămâna 4-11 decembrie, se anticipează valori termice ușor sub medie în cea mai mare parte a țării. Precipitațiile vor fi ușor excedentare în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de media obișnuită pentru acest interval.

În săptămâna 11-18 decembrie, temperaturile medii vor fi apropiate de normale în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi ușor peste medie în regiunile estice și sud-estice, iar în rest se vor apropia de valorile obișnuite pentru acest interval.

Pentru săptămâna 18-25 decembrie, temperatura medie a aerului va fi în general apropiată de media obișnuită, posibil cu ușoare scăderi în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi ușor deficit în regiunile intracarpatice, în timp ce în rest se va apropia de normal.

În ultima săptămână a anului, 25 decembrie – 1 ianuarie 2024, temperaturile medii vor fi ușor peste medie pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de normale, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile vestice și nord-vestice.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor