logo
RNTV Live

Ucraineanca de pe locul 508 mondial ajunge în finala WTA Strasbourg

3675539-74800708-2560-1440
Fălcescu Andreea

Elina Svitolina a revenit pe terenul de tenis de mai mult de două luni și a obținut cel mai bun rezultat până acum.

Sportiva ucraineană s-a calificat în finala turneului WTA de la Strasbourg după o victorie în trei seturi împotriva lui Clara Burel, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-3.

Elina Svitolina a obținut un loc în finala turneului WTA Strasbourg după o victorie în trei seturi împotriva lui Clara Burel.

Svitolina, una dintre cele mai de succes jucătoare de tenis din Ucraina, clasată pe locul 508 în clasamentul mondial, a avut o performanță impresionantă în meci, revenind după ce a pierdut primul set.

Bătălia a durat 2 ore și 23 de minute, iar Svitolina a demonstrat perseverență și abilități remarcabile pentru a-și asigura un loc în finală.

Elina Svitolina a obținut primul rezultat remarcabil după revenirea sa în circuitul WTA. Ucraineanca se va confrunta în finala turneului cu Anna Blinkova, clasată pe locul 66 în clasamentul mondial.

Blinkova, jucătoarea rusă, a învins-o în semifinale pe Lauren Davis cu un scor de 6-2, 6-2. Acesta este un duel promițător pentru finala WTA Strasbourg, iar Svitolina și Blinkova vor lupta pentru titlul competiției.

‎‎

Sursa: sport.hotnews.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor