logo
RNTV Live

Ucigașul care și-a incendiat amanta a fost găsit spânzurat? Ipoteză șocantă!

ştreangul de gât
Oana Stoica

Intervenție dificilă pentru pompierii prahoveni. ISU a fost alertat după ce un cioban a văzut un bărbat spânzurat pe un câmp.

Se întâmplă în comuna Bătrâni, punctul Zmeurat. Pompierii au de mers pe jos aproximativ 2 kilometri până la victimă, din cauza terenului inaccesibil.

Se presupune că bărbatul spânzurat este chiar cel care și-a ucis iubita, o femeie de 59 de ani, după care a dat foc la casei victimei.

Incendiul a avut loc pe 23 mai, iar anchetatorii au stabilit că femeia a fost omorâtă înainte ca ucigașul să dea foc la casă.

Conform polițiștilor, principalul suspect al oribilei crime era chiar partenerul de viaţă al femeii, Gheorghe Beldiman, în vârstă de 62 de ani, care din ziua producerii incendiului a  dispărut de acasă. De atunci nimeni nu a mai știut nimic de el.

Toate indiciile de acum duc către suspect. Mai exact că acesta și-a pus capăt zilelor după ce și-a ucis concubina. Urmează ca bărbatul găsit spânzurat să fie identificat.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor