logo
RNTV Live

Turneul “inSuflu” ajunge la Ploiesti – Eveniment muzical extraordinar la Filarmonica „Paul Constantinescu”

concert filarmonica gratiela gavrilescu
Erika Stoica

Turneul “inSuflu” ajunge la Ploiesti – Eveniment muzical extraordinar la Filarmonica „Paul Constantinescu”

Prahovenii sunt invitați la un eveniment muzical extraordinar, miercuri, 15 Martie, de la ora 19:00 la Filarmonica „Paul Constantinescu”din Ploiești. Renumitul flautist Matei Ioachimescu prezintă concertul “inSuflu” alături de The Romanian Flute Ensemble. Concertul face parte dintr-un proiect ambițios –“Flute Lab”, desfășurat în 8 orașe din țară.
Concertele vor prilejui reîntâlnirea publicului din România cu flautistul Matei Ioachimescu, solist internațional, binecunoscut pentru prezența sa scenică electrizantă, într-un program spectaculos, construit în jurul virtuozității și al lumilor sonore magice. Alături de Matei Ioachimescu se va afla The Romanian Flute Ensemble format din Tabea Bebeșelea, Iulia Lupaș, Alexandra Mahu, Miriam Tohătan, Romina Onișor și Bogdan Preda, un ansamblu tânăr care se face deja remarcat la festivaluri internaționale. 

Pe lângă seria de concerte “inSuflu”, o componentă cheie a proiectului “Flute Lab” este cea de a descoperi și încuraja tinere talente din România, astfel dorim să le oferim tinerilor flautiști câte un masterclass în fiecare dintre orașele pe care le vom vizita în acest turneu!” (Matei Ioachimescu)

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Pentru acreditări de presă vă rog să mă contactați.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor