logo
RNTV Live

Turneni vs. ploieșteni, primul episod!

teren saelele
Cristian Anghelescu

Turneni vs. ploieșteni, primul episod!

A mai rămas o singură zi până la ora meciului dintre Voința Turnu Măgurele și Petrolul Ploiești. Partidă care se va juca la Saelele, comuna teleormăneană de doar 2000 de suflete dar cu gânduri mari privind promovarea. Sau, și mai bine spus, una dintre echipele trinomului din județ care luptă pentru supremație în dauna Petrolului!

Cantonament de 5 zile pentru gazde!

Pentru meciul de mâine, elevii antrenați de Marius Baciu au intrat în cantonament de la începutul săptămânii! Cu toții sunt deciși să facă un meci mare și să câștige în fața trupei ploieștene!

Nicio noutate, gazdele sunt pe locul doi, cu 20 de puncte, iar Petrolul este pe trei, tot cu 20 de puncte dar un meci mai puțin.

Declarații sunt optimiste, să vedem nivelul meciului!

Miza jocului transpare și din declarațiile celor doi oficiali, Vali Badea și Octavian Grigore.

Managerul Vali Badea are încredere că echipa sa va termina victorioasă la capătul unui meci pe care îl consideră cel mai important din serie.

„Este cel mai important joc din campionat pentru că jucăm cu una dintre echipele care vor promovarea! Presiunea este pe ei, nu pe noi, pentru că au obiectiv clar promovarea! Jucătorii mei sunt pregătiți pentru un meci important. O să ne testăm nivelul. Meciul dintre Petrolul și FCM Alexandria a fost unul fără ocazii de poartă, oaspeții părând a fi fost mai agresivi”, a declarat Vali Badea pentru site-ul local, Teresport.

De la ploieșteni, antrenorul Tavi Grigore declară că nu se gândește decât la victorie, orice alt rezultat putând fi catalogat drept slab.

”Mergem la Saelele pentru toate punctele puse în joc. Suntem conștienți că orice alt rezultat decât victoria ne dezavantajează. Venim după un joc în care nu am reușit să ne impunem pe <<Ilie Oană>>, a fost o sincopă pe care nu vrem să o mai repetăm! Fanii sunt supărați, este normal să fie așa pentru că la Ploiești nu contează decât obiectivul de performanță! Trebuie avută răbdare, nimic nu se construiește bătând din palme, suntem o echipă nouă, avem nevoie de înțelegere! Noi suntem gata să luptăm sportiv cu toate echipele care-și doresc performanță! Veți vedea, la Saelele, că ne vom lupta doar pentru victorie!”

Cazarea de diseară, la Zimnicea!

“Lupii” au plecat spre Teleorman în acestă zi, urmând să poposească diseară la Zimnicea. Echipa va fi cazată la hotelul Inter, locație aflată în imediata vecinătate a stadionului unde evoluează prim-divizionara Astra.

Oficialii Petrolului au ales această variantă pentru a preîntâmpina un eventual disconfort în zona județului care va găzdui derbiul de mâine.

Distanța de circa 50 de kilometri ce separă Zimnicea de Saelele va fi acoperită, mâine, după dejun.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor