logo
RNTV Live

Turiști inconștienți în Bușteni! Intervenții nenumărate în cadrul salvamontiștilor

turisti_inconstienti
Theo Tănăsescu

Trebuie să reamintim că iarna nu a trecut în munți și că un traseu relativ ușor pentru cei antrenati și bine echipati, poate să pună mari probleme celor care nu prea au legătură cu muntele…

Astăzi în decurs de numai trei ore, salvamontiștii din Bușteni și Prahova au intervenit in doua cazuri aproape identice:

Pe traseul Babele – Crucea Eroilor, o femeie de 46 de ani a rămas desculță în zapadă care pe alocuri depășește un metru grosime. Pentru că a venit echipată cu ghetuțe de stradă, pur si simplu, i-a căzut talpa. A mers in ciorapi, până i-au înghetat picioarele și când nu a mai putut, a sunat după ajutor.

La numai cateva minute de primul caz, o altă femeie de 46 de ani, a suferit o epuizare fizică pe același traseu. Aceasta intenționa să ajungă la Cruce cu fiul ei, dar erau incălțați cu pantofi sport de vară.Din fericire ambele cazuri s-au terminat cu bine și noi sperăm ca victimele au învatat ceva din aceste…”întâmplări”.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor