O situație tensionată a avut loc în incinta sediului Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Olt, în urma căreia doi membri din Corpul de Control al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) au fost atacați de soțul femeii care ocupă poziția de conducere în cadrul Comisariatului. Autoritățile de poliție efectuează investigații în acest caz pentru a clarifica infracțiunile de lovire sau alte violențe și distrugere.

Miercuri, Inspectoratul de Poliție al Județului Olt a comunicat că o notificare prin intermediul numărului de urgență 112 a fost înregistrată luni după-amiază. Un bărbat din București a raportat că a fost supus unei agresiuni în timp ce se afla în sediul unei instituții publice din Slatina.

“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un barbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce se afla în sediul unei instituţii publice, din municipiul Slatina, fi fost agresat fizic (împins) de către o persoana. De asemenea, persoana i-ar fi smuls şi distrus telefonul mobil unui alt bărbat, în vârsta de 50 de ani, aflat în sediul instituţiei. Din relatări, poliţiştii au stabilit identitatea persoanei, ca fiind un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Slatina”, a transmsi IPJ Olt.

O anchetă penală a fost inițiată de către polițiști pentru presupuse infracțiuni de lovire sau alte violențe și distrugere, iar cercetările sunt în desfășurare în această privință.

Horia Constantinescu, președintele ANPC, a menționat incidentul într-un videoclip postat pe pagina sa oficială de Facebook.

“Am fost ieri la Slatina, la Comisariatul nostru judeţean pentru că este unul dintre comisariatele ce ridica multe semne de întrebare. A fost un incident în sensul că soţul celei care încă se ocupă de soarta acestui comisariat a atacat reprezentanţii Corpului de Control. Am considerat necesar să ajung acolo să arăt susţinere clară pentru colegii mei şi pentru aflarea adevărului. Este unul dintre comisariatele despre care inclusiv cetăţenii din Slatina ne-au atras atenţia că nu îşi desfăşoară activitatea aşa cum trebuie”, a declarat Horia Constantinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *