Tupeu! Un lider ALDE vrea o lege pentru ca demnitarii să nu mai stea la cozi

cautam-reporteri-republikanews

Președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa a declarat, vineri, într-o conferință de presa, că președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a mers ”din respect” să își ridice permisul ”personal”, menționând că ”trebuie modificata legea”.

Președintele ALDE Timiș consideră că trebuie modificată legea astfel încât demnitarii să poată evita cozile. “Trebuie modificată legea să vedem exact nevoia, să modificăm legea pentru suplimentarea personalului. Din pacate domnul Tăriceanu nu are majoritate și nu poate să facă legi. Nu cred că asta este o problema gravă care să afecteze societatea. Mi se pare normal să existe o lege prin care să se permită accesul demnitarilor de rangul I sau al II-lea ca pe perioada cât sunt președinte sau șef al Senatului să poată să mearga să își ridice permisul pentru a nu împiedica alte activități pe care le au din punct de vedere administrativ”, a mai spus Cucșa.

just insolv sprl

Sursa:

http://stirileprotv.ro/stiri/politic/un-lider-alde-vrea-o-lege-pentru-ca-demnitarii-sa-nu-mai-stea-la-cozi-tariceanu-a-mers-din-respect-sa-isi-ridice-permisul.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here