logo
RNTV Live

TULBURĂRI EMOȚIONALE, LA COPII

Daniel

Pandemia a generat tulburări emoționale în rândul unora din copii. Aceștia au nevoie de terapie dacă prezintă tulburări alimentare, anxietăți, depresii sau fobii. Guvernul implementează un Program Național de Suport destinat copiilor prin care se vor acorda consiliere psihologică și psihoterapie, gratuit, celor care nu își permit.

Pandemia a trecut, însă unele probleme cauzate de izolare au rămas. Unii dintre cei mai afectați din punct de vedere psihic au fost copiii. Asta în condițiile în care ei au stat acasă, au desfășurat cursuri online, utilizând excesiv internetul, și nu s-au mai întâlnit cu prietenii.

Părinții trebuie să fie atenți la comportamentul copiilor, iar în cazul celor care prezintă simptome trebuie luate măsuri.

”Programul Național de Suport destinat copiilor, în contextul Pandemiei de COVID-19 – DIN GRIJĂ PENTRU COPII„ va răspunde acestor probleme stringente. În cadrul proiectului, copiii care provin din familii defavorizate vor putea beneficia de  ore gratuite de consiliere psihologică și psihoterapie.

În această perioadă, psihologii care vor să participe la program se pot înscrie pe o platformă.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor