logo
RNTV Live

Tu unde lași mașina la aeroport? Deputatul Cătălina Bozianu ridică o problemă importantă

catalina bozianu
rnews

Deputatul Cătălina Bozianu ridică o problemă importantă

Deputatul PMP Cătălina Bozianu readuce în discuție o problemă cu care toți ne confruntăm. Deputatul a solicitat un răspuns de la ministrul Transporturilor.

ȚAștept de la dl. ministru al Transporturilor, Lucian Șova, să ne spună ce are de gând să facă pentru extinderea parcărilor de pe aeroportul Otopeni, supraaglomerate în permanență, mai ales  în sezonul turistic de vară:

“Domnule ministru,
Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni este principala poartă aeriană de intrare în țară. Actualmente, locurile de parcare de care aeroportul dispune pentru pasageri și pentru însoțitorii acestora este foarte mic, insuficient pentru volumul traficului aeroportuar. În programul de guvernare pe care Cabinetul Dăncilă a primit votul de învestitură al Parlamentului, recunoașteți această stare de fapt și vă angajați ca, în intervalul 2018-2020, să realizați noi parcări la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”.
Vă rog să precizați câte asemenea proiecte ați demarat până în prezent și care este stadiul acestora”., se arată într-un mesaj postat de Cătălina Bozianu pe pagina de Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor