logo
RNTV Live

Trofeul Sinaia, gata de start! Vor participa şi două automobile electrice

Trofeul Sinaia
Mihai Constantinescu

Trofeul Sinaia

Trofeul Sinaia, gata de start! Vor participa şi două automobile electrice.

Prahovenii sunt invitaţi în acest week-end la evenimentul “Trofeul Sinaia”, ediția a XI-a. Acesta face parte din calendarul competițional al Federației Române de Automobilism Sportiv, fiind a V-a etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop.

Etapa de la Sinaia are un traseu de concurs de peste 3 kilometri și are ca punct de start Piațeta Eroilor și continuă pe străzile Mănăstirii, Furnica, Calea Codrului și Drumul Nou al Cotei 1400.

Automobile electrice, la start

La această ediție a “Trofeului Sinaia” organizată de Primăria Sinaia, Clubul Sportiv Carpați Sinaia sub egida Federației Române de Autobilism Sportiv (FRAS), se vor putea urmări şi două automobile electrice, ambele de la Kaufland e-Rally Team.

“Una dintre mașini, înscrisă în concurs, va fi pilotată de Sorin Ghișoi, multiplu campion național în competițiile de viteză. Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia, participă activ și în acest an și va pilota cel de-al doilea automobil electric, fiind deschizătorul concursului. Competiția va începe sâmbătă, 20 iulie, când piloții vor intra în manșele de recunoașteri și antrenamente și va continua duminică, 21 iulie, cu concursul propriu-zis când   se vor desfășura cele două manșe oficiale de concurs, se precizează într-un comunicat de presă.

“Suntem de 11 ani împreună la unul dintre cele mai așteptate evenimente. Trofeul Sinaia îi aduce la start pe cei mai rapizi piloți pentru acest circuit spectaculos, singura etapă care se desfășoară pe un traseu integral urban. Piloții au devenit între timp prietenii nostri, mașinile lor sunt deja cunoscute de toată lumea, iar turiștii și localnicii si-au anunțat participarea în numar mare pentru a-și încuraja favoriții.” Vlad Oprea, Primarul orașului Sinaia

Rute alternative

În cele 2 zile, pe unele străzi se vor impune restricții de circulație. Pentru ocolirea zonelor blocate traficului, se poate consulta harta rutelor alternative. De asemenea, mijloacele de transport în comun vor avea trasee ocolitoare. Noile stații, rutele cu devieri și programul vor fi afișate în stațiile Transport Urban și în mediul online.

Rute ocolitoare

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-doi-pusti-din-ploiesti-au-pus-la-cale-cel-mai-interesant-experiment-social-tu-cum-ai-reactiona-daca-esti-martor-la-un-furt/?fbclid=IwAR1ZsSWNNT_K44uOVjwI6wiSNdxgFNAx4kC0peEkG4_F_2yOkEFhBAUmMuk

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/pensiile-speciale-vor-fi-impozitate-iar-gratuitatile-acordate-pentru-studenti-pentru-transportul-cfr-limitat/?fbclid=IwAR2861-lxV46KhUsLerJIxZ3haPB3_v-EjS9eEA3RjMiVTg7HqExCArwrBU

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor