logo
RNTV Live

Tristețe la Casa Regală. Regele Mihai I are leucemie

testament/ sursă foto google image
rnews

Principesa Margareta si principele Radu se află în Elveția, unde vor sta câteva zile alături de regele Mihai,a anunțat, marți, Casa Regală, precizând că starea de sănătate a regelui “este fragilă, dar prezintă stabilitate”.

“Starea de sănătate a Majestății Sale este fragilă, dar prezintă stabilitate. Regele Mihai este liniștit, are mulțumire sufletească și apreciază îngrijirea echipei sale medicale. Alături de Rege sunt permanent angajați ai Casei Majestății Sale, detașați în Elveția, și două maici ortodoxe”, mai spune Casa Regală.

Regele Mihai I – ultimul monarh din țările Europei de Est, care în 25 octombrie 2016 a împlinit 95 de ani – s-a retras din viața publică la începutul lunii martie a anului trecut, când Casa Regală a anunțat că acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant și leucemie cronică și a fost supus unei intervenții chirurgicale la o clinică din Lausanne.

sursa – stirilekanald

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor