logo
RNTV Live

Tricolorul LMV are președinte de onoare!

savin si diaconeasa
Cristian Anghelescu

Aseară, după terminarea partidei pe care voleibaliștii Tricolorului LMV Ploiești au pierdut-o în fața Arcadei Galați, scor 1-3, de la tribuna de deasupra vestiarelor au coborât, la braț, Dragoș Diaconeasa, președintele echipei gazdă și Emanoil Savin, primarul orașului stațiune Bușteni.

Cum edilul nu este la prima vizită la un meci de volei al Tricolorului, l-am întrebat pe președintele Diaconeasa care sunt motivele pentru care primarul Savin s-a “îndrăgostit” atât de mult și de repede de sportul cu mingea peste fileu. “Păstrăm o relație specială cu domnul primar al Bușteniului, un personaj dedicat sportului și care ne-a și sprijinit necondiționat cu participarea echipei noastre de veterani la Jocurile Mării Negre, ediţia a VI-a, competiţie multisportivă care a avut loc la Buşteni în prima decadă a lunii trecute. Am propus ca domnia sa să devină președintele de onoare al clubului nostru și ne bucurăm că a și acceptat! a declarat oficialul Tricolorului”

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor