Trenurile Soarelui, pregătite de astăzi să te ducă la mare sau în Delta Dunării

omv

Trenurile Soarelui, pregătite de astăzi să te ducă la mare sau în Delta Dunării. CFR Călători lansează de astăzi rogramul estival de transport “Trenurile Soarelui”. Până la data de 5/6 septembrie, turiștii vor avea la dispoziție 40 de trenuri ce vor asigura zilnic legături directe din toată țara cu staţiunile de la Marea Neagră și cu Delta Dunării.

Pentru ca toate regiunile ţării să poată fi conectate în perioada verii cu destinaţiile de vacanţă cele mai căutate de pe litoralul românesc, CFR Călători a pregătit un program variat care constă fie în prelungirea spre Mangalia – din 11/12 iunie – a circulației unor trenuri care aveau ca destinație finală București Nord, fie prin introducerea – din 25/26 iunie – de noi trenuri ce au ca destinație exclusivă litoralul Mării Negre și Delta Dunării. Astfel programul complet din 25/26 iunie este următorul:

  • 38 trenuri directe (19 dus/19 întors) și ramurile aferente care pornesc din principalele orașe, vor avea ca destinație /plecare litoralul românesc, din care 18 trenuri (9 dus/9 întors) au ca destinație/plecare Mangalia.
  • 32 de trenuri (16 dus/16 întors) vor asigura legătura capitalei cu litoralul și retur (12 perechi din București Nord, 3 perechi din București Băneasa, 1 pereche din București Obor).
  • Pentru călătoria în Delta Dunării, din 12 iunie 2021, trenurile RE 8007/RE 8653 și RE 8658/ RE 8008 vor asigura zilnic, pe întreaga durată a sezonului, legătura directă București Nord – Tulcea Oraș și retur. De asemenea, în fiecare zi, 4 trenuri (2 dus/2 întors) vor continua să circule între Medgidia și Tulcea.
just insolv sprl

Programul detaliat cu trenuri, rute și ore de circulație:

 Trenurile Soarelui 2021 – SPRE Litoral Descarcă
 Trenurile Soarelui 2021 – DINSPRE Litoral Descarcă

Vezi şi https://republikanews.ro/barbat-ucis-pentru-un-loc-de…/

Vezi şi https://republikanews.ro/masini-din-categoria-pericol…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa CFR Călători

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here