logo
RNTV Live

Trenul regal ajunge în Ploieşti! Vezi când!/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Trenul regal ajunge în Ploieşti!

Trenul Regal ajunge, pe data de 10 mai, la Ploiești. Este vorba despre o călătorie simbolică, prilejuită de  Ziua Regală și Ziua Independenței Naționale. Trenul Regal va opri la Ploiești, Buzău, Brăila și Galați.

Călătoria este una simbolică la sărbătoarea națională care va avea loc pe data de 10 mai. Trenul Regal va opri și în stațiile Ploiești, Buzău, Brăila și Galați.

Custodele Coroanei și Principele Radu, împreună cu Principesa Sofia, sărbătoresc Ziua Regală și Ziua Independenței Naționale. Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, dorește să mulțumească tuturor comunităților locale pentru efortul pe care oamenii din toate domeniile de activitate l-au făcut în acești ultimi doi ani și jumătate, plini de dificultăți și de îngrijorări.

ustodele Coroanei și Principele Radu, împreună cu Principesa Sofia, doresc să sărbătorească 10 Mai 2022, deopotrivă Ziua Regală și Ziua Independenței Naționale, alături de locuitorii celor patru județe pe care le vizitează. Pe parcursul călătoriei cu Trenul Regal, Familia Regală va fi alături de voluntari ai Crucii Roșii Române, ai Fundației Regale Margareta a României, precum și alături de elevi olimpici, de veterani Invictus și de persoanele vârstnice și copii implicați în proiectele umanitare, sociale, educaționale și culturale patronate de Majestatea Sa.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor