Trei însoțitoare de bord au suferit răni ușoare în urma unor turbulențe severe întâmpinate de un avion Wizz Air care se deplasa de la Hamburg spre București

Potrivit informațiilor disponibile până în acest moment, toate cele trei însoțitoare de zbor se află în stare bună, niciuna nu a fost internată în spital. Ele au fost tratate pentru șoc și răni minore. Una dintre ele a fost transportată la Spitalul Floreasca, unde a primit îngrijiri medicale și a fost externată. Celelalte două au fost aduse la Spitalul Elias. Una dintre acestea avea o tăietură în zona feței, iar cealaltă o contuzie la genunchi; ambele au fost, de asemenea, externate deja.

Incidentul a avut loc după ce avionul a intrat într-o zonă de turbulențe puțin înainte de a ateriza pe Aeroportul Henri Coandă. Experții în aviație sugerează că neconformarea pasagerilor la indicațiile comandantului de bord, de a se așeza și a-și fixa centurile de siguranță, ar fi putut pune în pericol stewardesele. În astfel de situații, atât pasagerii cât și membrii echipajului trebuie să urmeze procedurile pentru a evita astfel de incidente.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *