logo
RNTV Live

Trei șoferi prinși băuți la volan pe drumurile din Prahova. S-au ales cu dosar penal

WhatsApp-Image-2022-12-10-at-08.08.42-1-1
Dumitrescu Vlad

Polițiștii  prahoveni, în urma acțiunilor desfășurate sâmbătă noapte, au întocmit trei dosare penale pentru conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice.

”În dimineața zilei de ieri, în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Bălțești, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza comunei Bălțești, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în comuna Podenii Noi.

Întrucât la înmânarea documentelor, bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice”, a anunțat IPJ Prahova.

”Tot ieri, în jurul orei 07.30, respectiv 08.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova și cei ai Poliției municipiului Câmpina,  în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza de competență au depistat pe Drumul Național 1, zona Potigrafu, respectiv pe strada Calea Doftanei din municipiul Câmpina, doi conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice.

În fapt, pe Drumul Național 1, polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Gorgota, în cazul căruia, aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii câmpineni au depistat un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Valea Doftanei, în cazul căruia, a aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi au fost conduși la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge” , a mai anunțat IPJ Prahova.

În cele două cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor