logo
RNTV Live

Trei rapperi americani găsiți morți în apartament

images
Ștefan Petre

La aproape două săptămâni după anularea unui concert, trei rapperi din Statele Unite au fost găsiți morți într-un complex de apartamente Highland Park din Detroit.

Marley Whoop, Dante „B12” Wicker și Montoya Givens, aveau un concert programat pentru data de 21 ianuarie, însă au fost nevoiți să îl anuleze, conform ProTV.

Cat Fogle, mama lui Givens: „Mi-au spus că au găsit cele trei cadavre. Nu știu ce am de gând să fac, cum îl voi îngropa”

Din informațiile primite de la Taylor Perrin, logodnica lui Marley Whoop, concertul a fost anulat din cauza unor probleme cu echipamentul tehnic. Aceasta afirmă că rapperii urmau să cânte cu microfon deschis, iar mai apoi să se întâlnească cu prietenii.

Taylor Perrin: „Cerșesc ajutor pentru orice informație. Am nevoie de răspunsuri și, chiar dacă e vorba de o tragedie, am nevoie de un răspuns, pentru că nu voi uita niciodată și nu mă voi opri niciodată”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor