logo
RNTV Live

Trei jucători de la CSM Petrolul Ploiești, în echipa Națională „U18”

4720459902035645533
Erika Stoica

Trei jucători de la CSM Petrolul Ploiești, Codruț Dinu, George Angelian și Petru Voiculescu, au fost selectați pentru a reprezenta echipa națională „U18” a României la Campionatul European de Baschet, Divizia B. Competiția va avea loc între 26 iulie și 4 august la Skopje, Macedonia de Nord.

Cei trei sportivi vor efectua vizita medicală pe 5 iunie la București, după care vor începe un stagiu de pregătire centralizată, ce se va desfășura între 6 iunie și 24 iulie. Această perioadă va fi dedicată antrenamentelor și meciurilor de verificare. Echipa națională va pleca spre Skopje pe 25 iulie.

În cadrul Campionatului European, România face parte din Grupa A, alături de Slovacia, Muntenegru, Bulgaria și Olanda.

De remarcat este că Petru Voiculescu a participat deja la un stagiu centralizat al naționalei, desfășurat între 28 aprilie și 3 mai, sub conducerea antrenorilor Cătălin Ștefănescu și Alexandru Gliga. În acea perioadă, Codruț Dinu și George Angelian au fost absenți, fiind implicați în meciurile de play-out ale Ligii Naționale de Baschet Masculin – Getica 95, alături de echipa de seniori a clubului CSM Petrolul Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor