logo
RNTV Live

Trei femei au trecut prin spaima vieţii lor la Cheia. Chinul a durat ore întregi

turiste ratacite
Mihai Constantinescu

Spaimă pe munte

Trei femei au trecut prin spaima vieţii lor la Cheia. Chinul a durat ore întregi.

Ceea ce ar fi trebui să fie o zi perfectă petrecută la munte s-a transformt în cel mai urât coşmar. Trei femei de 40,48 şi respectiv 71 de ani s-au rătăcit în timp ce se deplasau pe traseul Cabana Ciucaş – Vârful Ciucaş. Drumeţia a luat o întorsătură nefastă din cauza vremii nefavorabile, cele trei deviind de la traseul marcat.

Au cerut ajutorul jandarmilor prin apelul unic de urgenţă 112. În căutarea lor a pornit alături de jandarmi şi un un lucrător al Serviciului Salvamont Cheia.

Au fost găsite în zona numită Şaua Tigăii, şi au început deplasarea împreună cu acestea spre Cabana Ciucaş.

Intervenţia jandarmilor a fost îngreunată de condițiile meteo nefavorabile şi de faptul că, apelanta nu a mai putut comunica poziția în care se aflau datorită lipsei semnalului telefonic. Acțiunea a durat aproximativ 3 ore, potrivit IJJ Prahova.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/ploiesti-o-mama-disperata-isi-cauta-copilul-disparut-de-acasa-a-cerut-ajutorul-politistilor/

sursa IJJ Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor