Trei clasări pe podiumul de la Bacău pentru atleții ploieșteni / FOTO

bacau1
Ștefan Petre

Sportivii de la secția de atletism a CSM Ploiești au participat ieri și astăzi la Memorialul „Maria Hagimă şi Costel Sava”, eveniment organizat la Bacău de Federația Română de Atletism, Direcția Județeană de Sport Bacău și Asociația Județeană de Atletism Bacău.

Ploieștenii pregătiți de antrenorul Gabriel Hurmuz au obținut performanțe notabile, cea mai importantă fiind reușită de Mihai Militaru, care a ocupat primul loc la categoriile „J1” și „J2” în proba de 200 de metri, înregistrând un timp de 23.40 secunde. De asemenea, Militaru s-a clasat pe locul al doilea în aceleași categorii în proba de 60 de metri, stabilind un nou record personal de 7.08 secunde.

Alexandru Constantinescu, în categoriile „J1” și „J2”, a obținut locul al treilea la 200 de metri, cu timpul de 24.59 secunde, și locul al patrulea la 60 de metri, marcând un personal best de 7.20 secunde.

În competiția juniorilor 3, Mihai Vlădoiu a obținut locul zece atât la 200 de metri, cât și la 60 de metri, realizând în ambele probe noi recorduri personale.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor