După ce au câștigat recent titlul de campioane naționale, trei jucătoare din echipa de baschet U18 a CSM Ploiești au fost convocate la acțiunea pregătitoare a echipei naționale organizată de Federația Română de Baschet. Această acțiune face parte din pregătirea și selecția lotului care va participa la Campionatul European U18, Divizia A, din vară, găzduit de Ploiești.

Agnes Zane, desemnată MVP-ul Turneului Final de weekend, Ioana Savu, nominalizată în „best five” al turneului, și Dariana Păuşan, vor face parte din grupul care se va prezenta pe 6 iunie la București pentru un stagiu de pregătire planificat până pe 31 iulie. Campionatul European de Baschet Feminin U18 – Divizia B va avea loc între 2 și 11 august la Ploiești, iar România va evolua în Grupa D, alături de Bosnia Herțegovina, Suedia, Ucraina și Muntenegru.

Cele trei jucătoare au participat și la stagiu de pregătire anterior, desfășurat în perioada 27 aprilie – 3 mai la Arad.

Din păcate, Karina Munteanu, o altă jucătoare convocată frecvent la lotul național al generației 2006, va rata competiția din această vară din cauza unei accidentări.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *