logo
RNTV Live

Trei bărbaţi, reţinuţi după ce au furat un seif plin cu bani de la un cabinet stomatologic. Este incredibil cine este unul dintre autori.

sursa foto Replica
Mihai Constantinescu

Reţinuţi pentru că au furat un seif

Trei bărbaţi, reţinuţi după ce au furat un seif plin cu bani de la un cabinet stomatologic. Este incredibil cine este unul dintre autori.

Lovitura dată de cei trei bărbaţi pare mai degrabă o scenă din filmele de acţiune. În miez de noapte, cei trei bărbaţi s-au dus cu un taxi la cabinetul ochit. Au intrat în interiorul cabinetului stomatologic cu ajutorul unei cartele şi a unei chei, după care au luat ce le trebuia.Ar fi smuls din podea seiful metalic, ce conținea aproximativ 46.000 de lei. Lovitura a fost dată anul trecut, în ziua de doi decembrie.

Nu mult după spargerea cabinetului stomatologic, mai precis în data de 4 decembrie a fost sesizată şi poliţia despre spargere.

După efectuarea de investigaţii şi audieri, au fost identificaţi trei bărbaţi, dintre care unul angajat în cadrul cabinetului stomatologic, în sarcina cărora a fost reţinută săvârşirea infracţiunii reclamate.

Astfel, la data de 20 martie a.c. au fost puse în executare patru mandate de percheziţie domiciliară, în urma cărora au fost identificate şi ridicate bunuri ce ar fi putut fi folosite în activitatea ilicită, precum şi peste 3.000 de ţigarete de contrabandă. Cei trei bărbaţi au fost depistaţi şi conduşi la audieri, anunţă Poliţia Română

Cercetările sunt continuate cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/un-proiect-abandonat-a-fost-readus-la-viata-standarde-europene-pentru-copiii-din-baicoi/

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/locul-din-prahova-unde-faci-vrei-nu-vrei-off-road-pe-asfalt/

Foto cu carater ilustrativ

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor