logo
RNTV Live

Trei angajaţi ai municipalităţii Ploieşti, confirmaţi pozitiv cu COVID-19. Măsuri

Proiecte pe bani europeni
Mihai Constantinescu

Trei angajaţi ai municipalităţii Ploieşti, confirmaţi pozitiv cu COVID-19. Măsuri

Primăria Municipiului Ploieşti asigură comunitatea locală că s-au luat toate măsurile necesare în vederea prevenirii si combaterii răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2, la nivelul instituţiei.

În prezent, 3 angajaţi ai municipalităţii au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19. Niciunul nu este cu transmitere din interiorul primăriei, persoanele respective având cazuri înregistrate cu COVID-19 în  familie. De asemenea, toți angajații care au intrat în contact cu cei confirmați pozitiv sunt izolați acasă.

Birourile Primăriei Municipiului Ploieşti au fost dezinfectate încă de vineri, 17 iulie a.c., aceste proceduri de dezinfecţie derulându-se săptămânal la nivelul instituţiei noastre.

Municipalitatea ploieșteană colaborează direct Direcţia de Sănătate Publică (D.S.P.) Prahova în vederea monitorizării şi asigurării măsurilor de control ce se impun în vederea prevenirii răspândirii infectării cu  SARSCoV-2.

Am stabilit deja cu directorul D.S.P. Prahova ca personalul care a intrat în contact direct cu angajaţii confirmaţi ca fiind infectați să fie testat, conform procedurilor agreate împreună cu D.S.P.,  pentru a se izola cât mai repede alte posibile cazuri.

Calmul şi informarea corectă sunt esenţiale în această perioadă, iar măsurile de protecţie individuale ar trebuie să fie respectate de fiecare dintre noi. Primăria Municipiului Ploieşti va funcţiona în continuare şi rămâne deschisă publicului, cu recomandarea ca cetăţenii să se adreseze, pe cât posibil, către administraţia locală prin intermediul mediului online ( www.ploiesti.ro ), situaţia de faţă fiind atent monitorizată de noi împreună cu specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică Prahova”, a declarat în acest context primarul Adrian Florin Dobre.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor