logo
RNTV Live

Traseul 5 va circula deviat ca urmare a desfăşurării meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oana

FOTBAL:INAUGURARE STADION ILIE OANA PLOIESTI (23.09.2011)
Mihai Constantinescu

Traseul 5 va circula deviat ca urmare a desfăşurării meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oana

Potrivit unui comunicat al S.C. T.C.E. S.A. PLOIEȘTI, ca urmare a desfăşurării meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oana din data de 11.12.2022, în intervalul 18:30 – 23:00, str. Stadionului va fi închisă circulaţiei rutiere.

Traseul 5 va circula deviat, astfel:

  • pe sensul Sp. Judeţean – Cart. Mihai Bravu, traseu normal până pe str. Ştefan Greceanu, după care va parcurge străzile: N. Bălcescu, Armoniei, Mihai Bravu şi întoarce în sensul giratoriu situat la intersecţia străzilor Mihai Bravu cu Chimiei, cu staţie de debarcare/îmbarcare Grădinari de pe str. Mihai Bravu.

Nu se pot utiliza staţiile: Poştei, Tăbăcărie, Războieni, Neajlov, Mihai Bravu. Pe porţiunea deviată se vor efectua toate staţiile întâlnite în parcurs.

  • pe sensul Cart. Mihai Bravu – Sp Judeţean va parcurge străzile: Mihai Bravu, Armoniei, Nicolae Bălcescu, după care traseu normal.

Nu se pot utiliza staţiile: Mihai Bravu, Neajlov, Tanin, Stadion, Poştei. Pe porţiunea deviată se vor efectua toate staţiile întâlnite în parcurs.

Faţă de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulaţiei mai poate suferi modificări în funcţie de indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră a municipiului Ploieşti care vor fi prezenţi în zonă.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor