logo
RNTV Live

TRANSPORTATORII, LA CONTROL

Dumitrescu Vlad

Peste 100 de șoferi au fost sancționați luni dimineață în urma unei acțiuni organizată de Poliția Locală Ploiești. Controalele au avut loc pe mai multe străzi din municipiu și au fost vizați  conducătorii de autovehicule care depășesc masa maximă autorizată de peste 3,5 tone și cei care au în domeniul de activitate transportul de călători.

Polițiștii locali cu atribuţii pe linie rutieră din cadrul Poliţiei Locale Ploieşti au desfășurat controale specifice pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule destinate transportului de marfă și persoane, care nu respectă legislația rutieră.

Șoferii amendați s-au făcut vinovați pentru că nu respectau traseul stabilit sau pentru depășirea tonajului pe anumite sectoare de drum.

Acțiunile de verificare s-au desfășurat pe Bulevardul București, strada Găgeni, Șoseaua Vestului, strada Ștrandului, strada Gh. Gr. Cantacuzino, Bulevardul Republicii și strada Depoului. 

Echipajele Poliției Locale Ploiești vor continua astfel de acțiuni.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor