logo
RNTV Live

TRANSPORT INTRAJUDEȚEAN MODERN

Dumitrescu Vlad

Consiliul Județean Prahova speră ca până la data de 1 iulie să fie implementat noul program de transport intrajudețean. În acest sens, autoritățile pregătesc să scoată la licitație traseele din județul Prahova, dar și sistemul tiketing care urmează să fie implementat.

Consiliul Județean Prahova este pregătit să lanseze licitația în ceea ce privește transportul intrajudețean. Criteriile din Caietul de Sarcini au fost special create pentru a asigura modernizarea sistemului de transport, începând cu vehiculele folosite de operatori, care nu vor putea fi mai vechi de nouă ani.

Ca noutate, călători vor putea accesa o aplicație,care va fi achiziţionată de Consiliul Județean Prahova, unde vor afla în timp real unde se află microbuzele.

Viziunea executivului județean este ca noul program de transport să vină cu noi beneficii pentru călători, printre care și implementarea unui sistem ticketing.

Viitoarele contracte cu operatorii de transport din Prahova se vor încheia pe o perioadă de șapte ani, cu posibilitate de extindere de încă 3 ani și jumătate.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor