logo
RNTV Live

Transfuzia cu sânge de la fiul său de 17 ani pentru a rămâne tânăr. Cine este milionarul care a adoptat această metoda?

_methode_times_prod_web_bin_49c68db0-bcd3-11ed-b039-425ba6c60d6d
Constantin Corina

Bryan Johnson, de 45 de ani, din domeniul tehnologiei, este cunoscut pentru faptul că în fiecare an cheltuiește milioane de dolari ca să întinerească. Acesta i-a cooptat recent pe fiul lui, Talmage, de 17 ani, dar și pe tatăl lui, Richard, 70 de ani, pentru a face schimb de produse sanguine.

Pe 3 aprilie, antreprenorul în tehnologie Bryan Johnson, în vârstă de 45 de ani, se prezintă la o clinică de servicii de sănătate din apropiere de Dallas împreună cu tatăl său, Richard, în vârstă de 70 de ani, și cu fiul său, Talmage, în vârstă de 17 ani. Ei sosesc dimineața devreme și, pe parcursul mai multor ore, bărbații (și băiatul) se angajează într-o schimbare de trei generații a plasma lor sanguină, conform Bloomberg.

Cea mai nouă inițiativă a lui Johnson este „Blueprint”. Proiectul implică tot felul de procese menite să inverseze procesul de îmbătrânire. Acesta consta în respectarea unei diete stricte, un program rigid pentru somn și exerciții fizice, examene medicale frecvente.

Dorința lui de a rămâne mereu tânăr implică și infuzii de „sânge tânăr” – o practică ce nu a fost dovedită științific până acum și pe care Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) nu o recomandă.

Sursa: blommberg.com

Studiile umane cu această tehnologie sunt rare iar acest lucru a lăsat oamenii de știință și entuziaștii cu datele despre șoareci, pe care mulți cercetători le consideră neconcludente. Unii cercetători care analizează domeniul longevității avertizează împotriva urmăririi transfuziilor elective de plasmă în rândul persoanelor sănătoase. „Nu am învățat suficient pentru a sugera că acesta este un tratament uman viabil pentru nimic”, spune Charles Brenner, biochimist la Centrul Medical Național City of Hope din Los Angeles. „Pentru mine, este groaznic, fără dovezi și relativ periculos.”

Profilul acestuia poate fi accesat prin acest link.

Sursa: digi24.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor