logo
RNTV Live

Transbaiul prinde contur din ce în ce mai mult/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Transbaiul prinde contur din ce în ce mai mult.

Conducerea Consiliului Judeţean Prahova a semnat contractul pentru servicii de elaborare a  Studiului de Fezabilitate a obiectivului de investiții ”Transbai”. Acesta este un nou drum care va fi realizat în zona montană a județului nostru.  Traseul va avea o lungime de aproximativ 88,6 km. Va asigura conectivitatea a şapte localități. Este vorba despre Azuga, Buşteni, Valea Doftanei, Bertea, Aluniş, Vărbilău şi Gura Vitioarei.

Transbaiul prinde contur din ce în ce mai mult

Noi investiții în infrastructura rutieră din județul Prahova. Conducerea Consiliului Judeţean Prahova a semnat contractul pentru servicii de elaborare a  Studiului de Fezabilitate a obiectivului de investiți „????????????????????????????????????????????????, ???????????????????????????????????????????????? ????̦???? ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????? – ????????????̦???????????????? – ???????????????? ????????????????????????????????????, ???????????????? „???????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????? ????????????????̦???????? ????????????????????????????”.

Valoarea SF-ului se ridică la suma de 3.326.930,60 lei (cu TVA). Din sumă, 2.610.616,05 lei (inclusiv TVA) sunt asiguraţi din fonduri nerambursabile în cadrul Programului Operațional Asistență Tehnică (POAT) 2014-2020, Axa prioritară 1 „Întărirea capacității beneficiarilor de a pregăti și implementa proiecte finanțate din FESI și diseminarea informațiilor privind aceste fonduri”. Diferenţa va fi acoperită din bugetul judeţului Prahova.

Traseul va avea o lungime de aproximativ 88,6 km, asigurând conectivitatea a şapte unități administrativ-teritoriale(Azuga, Buşteni, Valea Doftanei, Bertea, Aluniş, Vărbilău şi Gura Vitioarei) și urmând să deservească minimum 35.000 utilizatori.

Finalizarea lucrărilor de modernizare, reabilitare și extindere va asigura un traseu format din mai multe tronsoane de drumuri județene care vor corespunde din punct de vedere tehnic standardelor europene în vigoare privind siguranța rutieră, marcaje rutiere, indicatoare de circulație, precum și amenajarea curbelor și pantelor, contribuind la siguranța și confortul în trafic al utilizatorilor.  Studiul de Fezabilitate va fi realizat de asocierea de firme SC TOTAL ROAD SRL şi SC BETA COPS SRL, iar durata de elaborare este de 180 de zile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor