logo
RNTV Live

Transportul în comun din Ploieşti, în continuă dezvoltare/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Transportul în comun din Ploieşti, în continuă dezvoltare!

Ultimul lot de troleibuze achiziționate cu spriinul Ministerului Dezvoltării a sosit în parcul auto al societății Transport Călători Express Ploiești. Totodată, potrivit directorului TCE, Alexandri Nicolae, se așteaptă ca, până la jumătatea anului viitor la Ploiești, să sosească și primele tramvaie noi achiziționate tot de Guvernul României. Asta în condițiile în care licitația organizată de Ministerul Dezvoltării a fost câștigată de compania Bozankaya A.Ş. din Turcia.

Potrivit caietului de sarcini, tramvaiele vor avea o capacitate de transport totală de minim 100 locuri, din care minim 32 pe scaune fixe, nerabatabile, din care minim 6 accesibile din low floor, plus vatmanul. Vor îndeplini condițiile speciale de fiabilitate, securitate, confort, protecție ambientala la nivelul normelor europene actuale. Din punct de vedere constructiv, tramvaiele vor fi unidirecționale, cu podea 100% coborâta pe toata suprafața destinata pasagerilor, cu facilități pentru accesul persoanelor cu handicap locomotor și a persoanelor cu mobilitate redusă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/14-perchezitii-domiciliare/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/testari-covid-la-domiciliu/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor