logo
RNTV Live

Tragerea la sorți pentru “sferturile” Cupei României

craiova - dinamo cupa romaniei
Cristian Anghelescu

Tragerea la sorți pentru “sferturile” Cupei României

În această dimineață a avut tragerea la sorți a meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României. Capul de afiș este confruntarea dintre CS “U” Craiova și Dinamo București.

Jocurile acestei faze a competiţiei se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă. Partidele se desfăşoară pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab cotată în campionatul precedent.

Le-a ieșit ruga!

În cazul derbiului mai sus prezentat, duelul se va disputa în Bănie, pe noul Oblemenco, atmosfera urmând a fi una deosebită, cu siguranță!

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare.

Partidele din sferturile de finală vor avea loc între 27 februarie și 1 martie, însă până atunci cele două formații se vor mai întâlni o dată, dar pe terenul bucureștenilor. Cele două formații vor juca un meci extrem de important, cel puțin pentru dinamoviști, în prima etapă din Liga 1 programată în 2018, pe 3 februarie. Echipa lui Miriuță e momentan în afara locurilor de play-off.

Dorința jucătorilor olteni s-a împlinit odată cu tragerea la sorți. “Eu zic că un meci cu Dinamo, pentru noi, ar fi mult mai frumos pe noul stadion. Suporterii ar fi foarte fericiți”, a fost sincer Alexandru Mitriță în urmă cu câteva săptămâni când a fost întrebat dacă o vrea pe Dinamo în play-off. “Știți rivalitatea de aici, de la Craiova. Dacă vom juca împotriva lui Dinamo, acasă, stadionul va fi plin” a recunoscut și Nicușor Bancu.

Celelalte meciuri din sferturile de finală

AFC Hermannstadt – FCSB

Gaz Metan Mediaş – Astra

CSM Poli Iaşi – FC Botoşani

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor