O tragedie cutremură comunitatea din Coţuşca, unde un accident rutier grav s-a soldat cu trei persoane decedate şi un copil în vârstă de zece ani rănit. Evenimentul tragic a avut loc joi seară pe raza localităţii Crasnaleuca din comuna Coţuşca.

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, accidentul a implicat un singur autoturism, care s-a răsturnat în urma impactului.

Echipele de intervenţie au sosit prompt la locul accidentului, inclusiv două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Coţuşca, echipamente de descarcerare şi ambulanţe SMURD. În momentul sosirii, au constatat că maşina se afla răsturnată într-un şanţ de pe marginea drumului şi că toate persoanele din vehicul erau inconştiente.

Un copil de zece ani a reuşit să iasă singur din autoturism şi a fost transportat de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Echipele de intervenţie au reuşit să scoată victimele din maşină şi au început manevrele de resuscitare. Cu toate eforturile depuse, medicii au fost nevoiţi să declare decesul celor trei persoane implicate în accident. Acestea au fost identificate drept doi bărbaţi de 46, respectiv 35 de ani, şi un copil în vârstă de un an.

Comunitatea locală este zguduită de această tragedie care a lăsat în urmă durere şi şoc. Autorităţile continuă investigaţiile pentru a stabili cu exactitate circumstanţele care au condus la producerea acestui tragic accident.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *