logo
RNTV Live

Ruletă rusească pe şoselele din Prahova. Au fost opriţi la timp

sofer beat
Mihai Constantinescu

Ruletă rusească pe şosele

Şoselele din Prahova devin pentru conducătorii auto o adevărată ruletă rusească din cauza celor care aleg să se urce la volan deşi sunt sub influenţa alcoolului. A devenit aproape o obişnuiţă ca poliţiştii de la Rutieră să găsescă astfel de conducători auto pe şosele.

Ultimele două cazuri au fost depistate la Băicoi şi Gherghița.

În primul caz (depistat ieri, în jurul orei 1.30) oamenii legii au descoperit că la volanul maşinii oprite este un bărbat care nu posedă permis de conducere, iar etilotestul a indicat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În cazul de la Gherghiţă, depistat tot ieri în jurul orei 07.00, rezultatul a indicat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Şi dacă şoferul e treaz…poate că nu are permis şi tot periculos este. Un asemenea exemplu a fost depistat în trafic de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Călugărească. Au oprit pentru control un tractor care se deplasa în comuna Drăgănești și nu avea fixată în partea din spate plăcuța cu nr. de înregistrare/ înmatriculare. La volanul vehiculului a fost identificat un barbat, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că, persoana în cauză nu posedă permis de conducere, totodată tractorul nu era înregistrat/înmatriculat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-ploiestean-vrea-sa-dea-de-urma-celui-care-i-a-furat-bicicleta-stie-cum-arata/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prapad-in-prahova-controale-pe-banda-rulanta-video/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor