logo
RNTV Live

Tragedia de la Matei Balş nu se va petrece şi în Ploieşti! Pompierii prahoveni, pregătiţi să intervină

sursa foto Prahova Business
Mihai Constantinescu

Exercițiu de evacuare în situația producerii unui incendiu la Spitalul Județean de Urgenta Ploiesti. Reprezentanţii ISU Prahova au efectuat un astfel de exerciţiu pentru a fi şi mai bine pregătiţi dacă s-ar confrunta cu o situaţie reală, aşa cum s-a petrecut la Matei Balş din Capitală.

În cazul producerii unei situații de urgenta generate de un incendiu la o unitate spitalicească cu paturi, prima intervenție a personalului la locul de munca este necesara, precum și viteza de reacție și punerea în practica a procedurilor existente și evacuarea persoanelor din zonele se risc.

Siguranta în spitale este esențială, drept urmare, în perioada următoare vor fi organizate astfel de activități la toate unitățile sanitare cu paturi.

La fata locului au fost mobilizate: o autospeciala de stingere, una de intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanta și o autospeciala de prima intervenție și comanda.

Vom reveni

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor