logo
RNTV Live

Traficul feroviar în Ţările de Jos a fost paralizat de către o pană de calculator

tren
Dumitrache Catalina

Luni traficul feroviar spre şi dinspre Amsterdam, este paralizat de către o pana de calculator, precum şi în alte părţi ale Ţărilor de Jos, conform unui anunţ făcut de compania olandeză de căi ferate NS.

Paralizând circulaţia trenurilor, pana a lovit sistemul de control al traficului feroviar începând de duminică, la ora locală 18:00 (16:00 GMT).

Luni dimineaţă, compania de căi ferate a anunţat că această problemă afectează şi circulaţia trenurilor internaţionale spre Amsterdam.

,,Pana are un impact major şi în alte regiuni ale ţării”, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul NS.

Compania nu a precizat cât timp va lua până la remedierea problemei, dar a anunţat că nu vor circula trenuri până cel puţin în cursul după-amiezii.

Aproximativ 100 de pasageri au rămas blocaţi în Gara centrală din Utrecht duminică noaptea, conform agenţiei olandeze de presă ANP.

Sute de fani ai solistului britanic Harry Styles, care au asistat la un concert desfăşurat duminică la Ziggo Dome din Amsterdam, au aşteptat până luni dimineaţă pentru a găsi mijloace alternative de transport spre casă.

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor