logo
RNTV Live

Trafic restricționat pe Valea Prahovei. Perioada grea va dura până la finalul lunii octombrie/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Trafic restricționat pe Valea Prahovei. Perioada grea va dura până la finalul lunii octombrie

Perioada grea pentru cei care tranziteaza Drumul National 1, in dreptul statiunii Sinaia, din cauza unor lucrari la carosabil. Mai multe sectoare de sosea vor fi restrictionate, iar in zona vor fi montate semafoare. Sunt demarate lucrari ample si de durata.

Trafic restricționat pe Valea Prahovei. Perioada grea va dura până la finalul lunii octombrie

Lucrările vor avea loc la podul peste Prahova, la intrarea în Sinaia, și în zona Posada. Acestea se încadrează în perioada 19 septembrie – 30 octombrie, un interval destul de lung, qpe sectorul drumului național cuprins între kilometri 117 + 388 dar și la kilometrul 118 + 846.

Se vor executa activități de reparare și înlocuire rosturi de dilatație la poduri, pasaje și viaducte, astfel că traficul rutier va fi restricționat, iar circulația se va  desfășura alternativ, dirijată cu semafoare. În această perioadă de timp polițiștii prahoveni recomandă participanților la trafic să manifeste răbdare și înțelegere cu privire la modificări și totodată să respecte indicațiile rutiere ale oamenilor legii dar și cele temporare stabilite cu ajutorul semnalelor provizorii de circulație.

Mai mult, in perioadele cu valori de trafic ridicat nu este exclus să apara cozi mult mai mari față de cele dintr-o perioadă obișnuită. Mai ales ca oricum sunt bucăți de șosea de-a lungul cărora se formează frecvent coloane impresionante de masini.

Șoferilor care transitează zona li se recomandă prudență la volan și calm, mai ales dacă se vor confrunta cu aglomerație

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor