Trafic de droguri în Prahova! /VIDEO

Trafic de droguri în Prahova!

Recent, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești au efectuat 3 percheziții domiciliare, în județul Prahova. A fost vizată o persoană bănuită de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

cel mai verde complex reziential

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna mai 2022, un bărbat, de 43 de ani, ar fi comercializat diferite cantități de cocaină consumatorilor din județul Prahova.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 71 de punguțe din material plastic care ar fi conținut cocaină, 9 comprimate Xanax, 9.100 de lei, un pistol cu gaz neletal, 15 cartușe de manevră și 2 telefoane mobile.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești au fost conduse, în vederea audierii, 15 persoane, despre care există bănuiala că ar fi implicate în desfășurarea activităților infracționale.

La data de 5 august, bărbatul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, iar, ulterior, instanța de judecată a dispus față de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here