logo
RNTV Live

Tot mai mulți șoferi pun în pericol circulația pe drumurile publice din Prahova. Infracțiuni rutiere

razie-prahova
Mihai Constantinescu

Tot mai mulți șoferi pun în pericol circulația pe drumurile publice din Prahova. Infracțiuni rutiere.

La capitolul infracțiuni rutiere, județul Prahova se poziționează pe loc frntaș. Aproape în fiecare zi sunt depistati șoferi care pun în pericol circulația rutieră de pe drumurile publice, cu bună știință.

Ultimele doua cazuri au fost depistate ieri.

Primul caz a fost descoperit de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești- Biroul Rutier, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe strada Mărășești din municipiu. Au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Bălțești.

În urma interogării bazelor de date a rezultat faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană a cărei exercitare a dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Beat criță la volan

Tot ieri, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza orașului, pe Drumul Național 1, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din stațiune.

Întrucât la solicitarea documentelor personale și ale autoturismului bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest. A indicat valoarea de 1,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor