logo
RNTV Live

Tot mai multe persoane aleg să se mute în Păulești. Comuna, în continuă dezvoltare!

Paulesti sursă foto Ziarul Prahova
Mihai Constantinescu

Tot mai multe persoane aleg să se mute în Păulești. Comuna, în continuă dezvoltare!

Sătui de agitația orașului, tot mai mulți cetățeni aleg să se mute la sat. Păuleștiul este una dintre comunele cele mai căutate, fiind extrem de accesibilă, mai ales că cei mai mulți din cei veniți aici au serviciu în oraș. Pasajului suprateran aflat la intersecţia DN1B cu DJ 102, străzile asfaltate, trotuarele pentru pietoni dau un plus mare comunei

Fie că aleg un cartier rezidențial, se încumetă să-și construiască singuri o locuintă sau se mută într-un imobil mai vechi pe care îl renovează, oamenii de aici se bucură de liniște și aer curat, plus că se scapă si de drumurile proaste., lipsa căldurii sau a apei calde, așa cum se întamplă de multi timp în Ploiești.

În anul 2009 Păuleștiul număra 5391 locuitori, din care barbati 2587 si femei 2804. Valorile indicatorilor demografici in 2009 au fost: rata natalitatii 8,9‰, rata mortalitatii 9,6‰ si sporul natural -0,7‰.

Astăzi, Păuleștiul are 5,752 de locuitori., cu 361 de persoane mai multe decat în 2009.

Administraţia locală din Păuleşti, la a cărei conducere se află Sandu Tudor, a înţeles că numai prin dezvoltare poate să fie o comună prosperă o comunitate, fiind gandite în acest fel investiții pe termen lung.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor