logo
RNTV Live

Tot mai multe lăcaşe de cult din Prahova se înrolează în misiunea de sprijinire a refugiaţilor/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Tot mai multe lăcaşe de cult din Prahova se înrolează în misiunea de sprijinire a refugiaţilor ucraineni sosiţi în judeţ. Pe lângă cazare, preoţii din biserici se îngrijesc să le ofere străinilor şi mâncare, pe toata durata şederii. Este un apel făcut la nivel naţional, spun mai marii clerici, care îndeamnă oamenii să sprijine iniţiativa, cu orice pot.

Tot mai multe lăcaşe de cult din Prahova sprijină refugiaţii

Încă de la izbucnirea războiului în Ucraina, în parohiile din Prahova preoţii au îndemnat credincioşii la sprijin de orice fel pentru refugiaţii care au fugit din calea armelor, în tara noastră.

Feţele bisericesti caută în aceste zile şi spatii de cazare, pentru cetăţenii ucraineni care au venit sau vor mai veni în judeţul Prahova.

Tocmai de aceea se face apel la orice om cu sufet mare, sau dare de mănă, să vină în sprijinul bisericilor care fac un necesar al locurilor de cazare, ori de hrana pentru refugiaţi.

Cei interesaţi să ajute pot contacta preoţii parohiilor din care fac parte, pentru a le face cunoscut modul în care pot contribui la colecta pentru refugiaţii ucraineni.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-lovita-de-ger-cat-tine…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/panouri-informative-in…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor