logo
RNTV Live

Top trei oraşe din lume unde eşti plătit ca să te muţi acolo

Top trei oraşe din lume unde eşti plătit ca să te muţi acolo
Mihai Constantinescu

Uită tot ce ştiai până acum de o posibilă mutare în altă ţară, de calvarul obţinerii unui loc de muncă şi a unei locuinţe cu chirie. Uită de destinaţiile populare, aşa cum sunt Franţa, Germania sau poate Spania.  Nu sunt mulți cei care știu că în lume sunt câteva orașe care așteaptă cu brațele deschise noi locuitori pentru a fi populată zona şi se oferă beneficii greu de refuzat.

În top sunt Kaitangata, Noua Zeelandă, urmează Statul Tasmania, Australia şi  Provincia Manitoba, Canada.

Dacă este să vorbim despre Provincia Manitoba, Canada, atunci trebuie să fie cunoscut faptul că  administrația locală încearcă să găsească o rezolvare la problema populației îmbătrânite și oferă proprietăți la prețuri simbolice.

Și autoritățile locale din Pipestone, o regiune din apropierea graniției canadiano-americane, ofera terenuri la prețul de doar 8 dolari. Cei care vor să se mute aici trebuie să dețină cel puțin 780 de dolari (ei vor constitui un depozit rambursabil, un soi de garanție) și să construiască o casă pe acel teren în termen de trei luni.

Cei care vin să stea în Pipestone se pot angaja relativ rapid în industria petrolului sau în agricultură. Municipalitatea pune la bătaie și un bonus de 25.000 de dolari pentru deschiderea de noi afaceri.

citeşte mai multe pe https://ideipentruvacanta.ro/orasele-care-esti-platit-sa-te-muti-casele-si-terenurile-sunt-gratuite/

sursa foto great news

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor